Allsvenskan och fölning

Förra helgen var vi på Sundbyholm och tävlade igen. Valerie gjorde sin andra 140, det blev två bommar ner och en volt, känslan var ändå ganska bra så får hoppas att resultaten blir lite bättre snart också. Greta var jättefin och satte en snygg nolla i 140. Denna helg skulle egentligen varit tävlingsfri, men vi fick hoppa in i laget lite hastigt när det var dags för elitallsvenskan. Greta satte ytterligare en fin och felfri runda i 140! Mina lagkamrater levererade också fina 0-rundor vilket resulterade i seger för Jump Club och vidare till semifinal. Kul!! 

Väl hemma fortsatte dramatiken när Gittan plötsligt började föla ute i hagen på eftermiddagen. Vi hann få in henne och allt gick bra, det blev ett litet fuxsto (e. Untouchable - Indoctro). Vårt andra högdräktiga sto Canvas Lane blev ganska så upprörd när Gittan fick en bebis så bara några timmar senare var det  dags för henne också! Hon fick också ett jättefint stoföl, svart men blir skimmel (e. Kannando Hästak - Canvas Plus). Nu är det bara Wamira kvar, som är beräknad till början av juni. 

Två nya hästar har kommit till stallet också; Nica som är ett 4-årigt sto e. Nintender - A-dur och som ska vara här för utbildning under en period, och så vår nygamla bekantskap Jullan (e. Favorit Ask) som ska förberedas för sitt unghästtest i juni.

Seger till Jump Club!

Gittans föl!

Canvas Lanes föl!

14 May 2021