Nyheter

RSS

Sundbyholm, Norrköping mm

11 Sep 2023

Nu har vi kommit igång ordentligt igen efter en liten sommarpaus. I augusti tävlade vi på Sundbyholm två helger och sedan har vi även varit på Rekasta och hos Schultz. Hästarna har hoppat bra, Valerie var bl.a. 3:a i 140 första veckan och sen även felfri och placerad i 140 veckan därpå på Sundbyholm. Kurre hoppade felfritt i både 135 och 140 på Sundbyholm och Greta har gjort tre starter i 130 och varit felfri i samtliga. Hero och Helix har startat några 120 med felfria rundor och båda är nu färdigkvalade till Elmia senare i höst, kul! Action har också gjort ett par starter i 120 med felfria rundor. Förra helgen var vi i Norrköping med Kurre och Valerie. Kurre var lite uppvarvad i början av helgen men gjorde ändå en fin 140 med en bom ner. Sista dagen var han mer avspänd och hoppade riktigt fint, det blev felfritt och en placering i 135. Valerie startade två 145-klasser. Hade en bra känsla första dagen men två bommar trillade tyvärr. På söndagen kändes hon jättefin och vi var nära att sätte en nolla, men ett litet nedslag gjorde att vi missade segern. Det blev ändå en fin 4e plats, Valeries första placering i svår klass. 

Vi har några nya inridningshästar i stallet som vi börjat jobba med, välkommen Bonnie, Arraton och Gösta. Även 4-åriga Paisley är tillbaka i stallet sedan en tid tillbaka. I veckan har vi vinkat av fina Eevee, som nu är såld och har flyttat till sitt nya hem i Norrland.

Våra ungston på betet har fått komma in igen och senare i höst ska vi börja med dem också, det är tre ston som blir 2,5 år nu. Vi kör nu igång med både löshoppning, öppen bana och hoppträningar igen, välkommen att anmäla!

Eevee är nu såld.

Sommar

21 Jul 2023

Nu var det länge sen sist, men det har å andra sidan inte hänt alltför mycket här. I slutet på maj drog jag på mig en muskelskada som har varit lite segdragen. Jag har kunnat rida men inte varit tillräckligt bra för att hoppa och tävla, så hästarna fick ett lite tidigare break än planerat. Men nu är vi igång igen och i helgen gjorde vi den första tävlingen på flera veckor. Valerie hoppade fint och blev 3a i 130, Kurre hoppade också bra i samma klass med ett ner och Action var felfri i 120. Nu väntar Sundbyholm om några veckor.

Fina Cavazza Tau gjorde sitt unghästtest sista helgen i maj och skötte sig bra. Hon blev tyvärr lite skrämd av folket på läktaren när vi kom in i ridhuset och höll sen emot en del både i galoppen och i hoppningen. Synd, när vi vet att hon kan så mycket mer. Poängen blev modesta 7-7 i hoppning. Hon gjorde ett fint ridprov med Sabina i sadeln och fick sen åka hem för ett långt sommarlov. De andra treåringarna har också fått semester, Cointreau är färdiginriden och även Gurra hann med att bli insutten innan vilan.

I övrigt så har det varit några relativt lugna veckor, med tvätt av stall, målning och annat fix. Ett antal vändor till seminstationen blir det också. Gittan är nu konstaterat dräktig med Emerald van´t Ruytershof. Väldigt glad över att lyckats få dräktigt med honom och nu hoppas vi såklart att resten går bra också. Gittan är verkligen ett superbra avelssto! 

Nu väntar en veckas semester på västkusten och sen är vi redo att komma igång igen. Från 1 augusti kan jag ta emot fler hästar på utbildning, hör gärna av dig om du är intresserad! Vi är också väldigt glada att kunna välkomna vår nya hästskötare Evelina till oss. Evelina är utbildad unghästutbildare vid Flyinge och har mångårig erfarenhet som tävlingsgroom och unghästutbildare. 

Gittans fina hingstföl e. Monte Bellini

Maj

23 May 2023

Den 12 maj fölade Gittan, exakt samma dag som förra året. Allt gick bra och vi kunde välkomna en liten hingst e. Monte Bellini - Indoctro. Han är full av energi och ser väldigt fin ut.

Femåringarna Hero och Helix har debuterat 120 på Rekasta och gjorde det väldigt fint. Hero var felfri och Helix hade en liten tå på sista hindret. I helgen har vi varit och tävlat på Schultz och hästarna har hoppat bra. Hero hoppade strålande och var felfri i 110 och satte sen ytterligare en nolla i 120. Helix hoppade också fint med en felfri i 110 och en bom ner i 120. Han har en stor galopp och  behöver fortfarande lite arbete innan han är stark nog att komma ihop sig i kroppen. Valerie gjorde en fin runda i 140 men fick ett litet förargligt pet ut ur kombinationen. Kurre har hoppat väldigt fint i helgen, riktigt sansad för omväxlings skull. Felfri i 130 och sedan gick han felfritt även i 140. Hans andra utomhusstart på höjden, så väldigt kul att han gör det så enkelt. Greta har fått komma igång lite lätt och hoppat ett par rundor i 120 felfritt.

Vi har ett par nya treåringar i stallet också sedan några veckor tillbaka. Great Expectation (e. Crown Z) och Cointreau (e. Suarez) som båda är här för inridning. Välkomna!

 

Seminarium och utomhussäsong

24 Apr 2023

Den 14 april hade jag mitt licentiatseminarium på SLU och försvarade min avhandling med titeln "Breeding of Swedish Warmblood horses towards specialization in show jumping and dressage". Det var mycket folk på plats, kul! Nu är två år på SLU till ända och jag har en lic-examen, så nu blir det lite mer fokus på hästarna och verksamheten här hemma ett tag framöver.

Alla hästar har nu fått komma igång med utomhussäsongen och vi har tävlat hos Schultz och på Sundbyholm. Vintern försvann snabbt och det har varit riktigt fint tävlingsväder. Valerie hoppade en 130 och var felfri och placerad, sen har hon gjort tre starter i 145. Överlag bra rundor, hos Schultz blev det ett stopp på vattengraven så vi fick åka hem och träna på det, men på Sundbyholm gick det bättre med det iaf. Kurre har varit extremt uppvarvad som han ofta blir när det blir utomhussäsong, får hoppas att han lugnar sig något snart, hoppningen är annars bra. Action har hoppat två felfria 120 och debuterade 125 med ett ner på en ganska svår bana. Hero och Helix har hoppat två 110 med fina rundor, Hero felfri och Helix ett ner i båda. 

Vi har fått några nya hästar i stallet också. Cavazza 3 år e. Casanova ska visas på unghästtest senare i maj. Eevee är ett 4-årigt sto e. Cayenne de Clarence som ska utbildas under en period och sen är vår nygamla bekanskap Cashmir (5 år e. Kannatol) tillbaka i stallet. 

Nu är det inte så långt kvar tills Gittan ska föla, hon börjar bli väldigt rund nu. Får hoppas att allt går bra. Sen är det snart dags att välja hingstar inför årets betäckningssäsong, inte helt lätt! 

 

Strömsholm & Södertälje

2 Apr 2023

Vi har hunnit med några tävlingar de senaste helgerna. 5-åringarna Hero och Helix fick göra säsongspremiär i Hamre och båda hoppade fint och felfritt. Lite spända, men inte så konstigt när de inte varit iväg sen i september. Helgen därpå fick de debutera 110 på Strömsholm vilket de gjorde bra och lite mer avspänt. Helix var felfri och Hero hade ett pet. Nu har de fått en liten paus innan det blir dags för utomhussäsong. Även Action, Kurre och Valerie tävlad på Strömsholm med bra rundor. Kurre var lite spänd första dagen med hoppade fint i sin andra 140 på söndagen, två bommar ner men på det stora hela gör han det enkelt. Valerie kändes fin och hoppade felfritt och kom 3a i 140-klassen.

Denna helg var det dags för första omgången av elitallsvenskan i Södertälje. Valerie hoppade felfritt både i grundomgången och i omhoppningen och efter fina insatser från övriga lagryttare slutade Jump Club som segrare. Kul med en bra start för laget! 

Detta var sista inomhustävlingen så nu hoppas vi att det snart blir lite vår !

Hedda såld

7 Mar 2023

Förra veckan vinkade vi av vår fina Hedda, som ny flyttat till sitt nya hem i Västerås.

Vi önskar lycka till i fortsättningen med henne!

  •  

Borås

13 Feb 2023

Nu är tävlingssäsongen igång igen och vi har hunnit med två tävlingar så här långt med Valerie och Kurre. De fick starta upp på Strömsholm för ett par veckor sedan och Valerie hoppade väldigt fint i 140 med ett litet nedslag i omhoppningen. Kurre var lite spänd som han ofta är när han inte varit ute på ett tag och hade ett ner i 130. Denna helgen var vi i Borås och red ATG riders league. Båda hästarna gick kvalet där Valerie var placerad och kvalade in till lördagens final. Även Kurre hoppade fint med ett ner i omhoppningen. På fredagen debuterade han 140 och gjorde det väldigt bra, två ner på rutinkontot men kändes ändå enkelt för honom. På lördagen gick han en 130 och var felfri. Valerie hoppade fint i ATG finalen men vi fick tyvärr en bom i insprånget till kombinationen, så ingen omhoppning denna gång.

Stallets yngre hästar jobbar på här hemma och ska få komma ut på tävling om några veckor. Greta har varit på återbesök och allt såg fint ut, så nu är hon på gång igen och ska förhoppningsvis börja tävla till utomhussäsongen, vi skyndar långsamt. 

Just nu är jag på sluttampen med mitt licentiatprojekt vid SLU och kommer att hålla mitt seminarium i april. Efter det kommer jag att ha möjlighet att ta emot hästar och ha träningar i lite större utstäckning igen, välkommen att höra av dig vid intresse!

Gott nytt 2023!

3 Jan 2023

Det nya året är här och det är dags att summera 2022. Det har varit ett intensivit men bra år! Jag har under hela året arbetat med mitt licentiatprojekt vid SLU och därför inte haft så mycket verksamhet igång här hemma. Trots det har vi hunnit med fem inridningshästar och jag har även haft några andra hästar här för träning/tävling under året. Jag har förstås också haft en del elever som varit här och veckotränat. Det är så roligt att följa både hästar och elevers utveckling, tack för förtroendet!

Mina egna hästar har gjort många fina prestationer under året. Extra kul med Valerie som kom igång och började tävla igen i februari efter ett längre uppehåll pga en segdragen sårskada. Hon har radat upp felfria rundor och placeringar; bla seger i 130, seger i 135, två 2a placeringar i 140 och två segrar i 140. Under hösten debuterade hon 145 och har hittills levererat två felfria rundor på höjden. Greta gjorde också många fina resultat under våren, bl.a. seger i 140 och en 3e plats i ATG finalen i Kungsbacka. Under hösten har hon tyvärr haft lite skadebekymmer, men jag hoppas att hon ska vara tillbaka igen till våren. Kurre har också utvecklats fint under året och har tävlat stabilt på 135 höjd under hösten. Femåringarna Hedda och Action har båda debuterat 120 och gjort flera felfria rundor, Hedda hann även med att debutera 125 felfritt. Fyraåringarna Hero och Helix har kommit ut på tävlingsbanan och gjort fina rundor på 1 m höjd. Under sluttampen på året har vi också ridit in 2,5-åringarna Claire och Champis.

I maj och juni fick vi tillökning i stallet när Gittan och Wamira fölade. Wivvi och Walle som de kallas är båda e. Warrant. Gittan betäckte vi om med Monte Bellini och hon är konstaterat dräktig. Även Wamira betäckte vi om men hon resorberade senare tyvärr. Under året har Canvas Lane och Bon Attitude bytt ägare, är glad att jag hittade bra hem till dem.

Ser fram emot det nya året med spännande projekt och tävlingar! Stort tack till hästägare och alla i teamet som bidrar i stort och smått!

God fortsättning!

Valerie!

Foto: Malin Photo

1:a advent

27 Nov 2022

Veckorna har verkligen flugit förbi under hösten och nu är det redan 1:a advent. Vi har förstås hunnit med ett antal tävlingar och en del annat. Vi inledde inomhussäsongen i Lurbo där 5-åringarna fick hoppa en 120 klass, medan Kurre och Valerie gick 130. De gjorde det bra och Valerie tog en 2a placering. Kurre och Valerie fick sedan åka till Elmia och känna lite på arena-atmosfär. De gick 135 klasser och hoppade väldigt fint båda två. Valerie var felfri och placerad första dagen och hade sedan ett lite oturligt nedslag i ATG-kvalet, så det blev ingen final denna gång. Kurre gjorde sina första inomhusstarter i 135 med ett respektive två ner, känns ändå lovande inför framtiden.

Helgen därpå åkte vi till Högbo över dagen. Hedda fick följa med och debuterade 125, vilket hon gjorde felfritt. Hon är en väldigt enkel och okomplicerad häst. Kurre hoppade 135 igen med ett ner och Valerie fick gå rakt in i en 145 WR. Hon hoppade fantastiskt fint och var felfri i både grundomgång och omhoppning! Lite för långsam för att bli placerad, men jag får ändå vara nöjd med hennes otroligt fina utveckling under året. Två starter i 145 och hon är redan kvalad till 150.

Förra helgen var vi på Strömsholm och Hedda och Action fick avsluta sin 5-årssäsong med en 120-klass. Båda hoppade fint och felfritt. Båda hästarna är till salu, men jag har ingen brådska med att sälja, rätt hem är alltid viktigast. Nu får de lite välförtjänt jullov i alla fall. Kurre hoppade väldigt fint och var felfri i både 130 och 135, tyvärr med ett tidsfel i 135 klassen. Valerie hoppade 145 igen och bjöd åter igen på en väldigt bra runda, dock med ett nedslag denna gång. Nu återstår en tävling sen väntar en lite lugnare period för hästarna.

Greta har inte tävlat under hösten då hon haft lite diffusa problem med ett bakben. Hon har inte varit halt, men hoppningen har inte varit så bra som den brukar. Så efter att ha gjort MR av bakkotan har vi kunnat behandla och hon är nu under igångsättning igen. Håller tummarna för att hon ska kunna komma tillbaka till tävlingsbanan nästa år. 

Paisley har varit här nu under en period för inhoppning och sköter sig väldigt bra. Även fyraåriga Joli Alm har varit här under ett antal veckor och utvecklats fint, vi har inte hunnit med att tävla tyvärr men jag tror att hon kommer att vara i god fas ändå till nästa år. Nu har hon fått åka hem för lite vila och istället har stallkamraten Roxy kommit hit för inridning. Vi har även påbörjat inridningen av Claire och det har gått bra så här långt, hon travar fint med ryttare nu så snart är vi klara med henne.

I veckan har jag varit på Friends och tittat på internationell hoppning samt även inomhus-fälttävlan där min tidigare häst Caruccio Paradise deltog. Väldigt roligt att få se honom live och jag är så imponerad över hans utveckling som fälttävlanshäst!

Valerie på Sundbyholm tidigare i år.

Foto: Jenny Johansson

Sista utomhus

30 Sep 2022

De senaste två helgerna har vi avverkat de sista utomhustävlingarna på Sundbyholm för det här året. Fyraåringarna Hero och Helix gjorde fina rundor och ska nu få lite semester. Kurre debuterade 135 förra helgen med en bom ner och i lördags gjorde han sin andra start på höjden och var felfri och placerad. Valerie gick ATG klasserna första helgen och vi tog oss vidare från kvalet efter en felfri runda. I finalen föll tyvärr två bommar. Denna helg debuterade hon 145 och gjorde en jättefin, felfri runda! Extra kul när hon är en egen uppfödning där man har varit med från första början. Chantel hoppade felfritt i 1 m och debuterade även 1.10. I debuten föll några bommar men hon gjorde också flera fina språng, det är en häst med många kvaliteter. Somerton startade 120 i lördags och gjorde en fin och felfri runda, även Action var felfri i samma klass och är nu kvalad till Elmia.

Nu är Chantel och Somerton klara med sin utbildningsperiod här, båda hästarna har utvecklats väldigt fint. Somerton har gått från debut i 0,90 i maj till felfritt i 120 i september, inte så illa. Han blir kvar i stallet som inackordering, så jag får fortsätta följa honom tillsammans med hans ägare Amanda.

Istället är två nygamla bekanskaper tillbaka i stallet; Joli Alm och Paisley Pleasure, som båda ska vara här för utbildning under en period framöver.

 

 

Brorsorna Hero och Helix på Sundbyholm.

Foto: Jenny Johansson

Youngster mm

7 Sep 2022

Det har varit några ganska intensiva veckor med många tävlingsdagar sista tiden. I mitten på augusti var vi på Rekasta med ett gäng hästar. Chantel gjorde tävlingsdebut och var felfri i 1.05. Femåringarna Hedda och Action har fått komma igång igen och värmde upp inför Champion of the Youngster med felfria rundor i 1,15. Även Somerton var felfri i 1,15 och debuterade sen 120 med en fin runda med ett ner. Valerie startde 140 på söndag och gjorde en snabb och felfri runda som räckte till seger.

På tisdagen efter åkte vi ner till Youngsters med fyra unghästar. Alla gjorde sin första sova-borta-tävling och skötte sig exemplariskt. Fyraåringarna Hero och Helix gjorde sin andra tävling i livet och båda hoppade felfritt i första kvalet. I andra kvalet hade Hero en bom ner medan Helix var felfri igen och tog sig till final. Finalen fick flyttas in pga vädret, men han gjorde ändå en bra insats med ett nedslag. Hedda inledde felfritt i första kvalet, men var ganska matt i andra kvalet och fick några bommar ner då. I consulation var hon felfri igen. Action hade en bom ner i första kvalet med levererade en fin 0a i kval 2. Summa sumarum, alla hästar fick med sig minst en rosett och en massa erfarenhet med sig hem. 

Veckan efter åkte vi till Norrköping med Valerie och Kurre. Valerie startade ATG-kvalet i 135 på torsdagen, det blev en felfri runda och vi kom vidare till finalen. Hon hoppade sedan fint både i fredagens 140 och i finalomgången, men vi hade inte riktigt bommarna på vår sida denna helg.  Kurre gjorde tre starter i 130 och hoppade bra hela helgen med två felfria rundor. På lördagen fick han starta i avd A för första gången och det blev en tid som räckte till placering.

Denna vecka är jag i Portugal på konferens med jobbet. Bland annat har jag presenterat en del av min forskning om SWB på EAAP (Annual meeting of European Federation of Animal Science) och vi ska även besöka några olika hästanläggningar här runt Porto.

Nästa vecka är vi tillbaka till vanliga rutiner igen och löshoppning, öppen bana och hoppträningar finns inplanerat framöver, gå med i facebookgruppen "ridhus Stor-Kumla" om du är intresserad!

Valerie vann 140 på Rekasta!

Sommar och Sundbyholm

10 Aug 2022

Vi har haft några lite lugnare veckor där hästarna har haft lite paus medan vi har hunnit skura och måla i stallet. Båda våra lösdrifter håller också på att rustas upp för att vara redo till hösten. Alla hästar har nu fått börja komma igång igen. Fyra- och femåringarna förbereds för Champion of the Youngsters om ett par veckor och de äldre hästarna tävlade på Sundbyholm förra veckan. Somerton gjorde fina och stabila rundor i 110 och Kurre gjorde två bra rundor i 130, dock med tidsfel i båda. Han är ju lite känslig av sig och behöver hållas lugn och då blir det lätt tidsfel, men han känns väldigt stabil på höjden nu i alla fall. Greta tog en 2a plats i 135 och Valerie följde upp med en 2a plats i 140. Duktiga hästar!

Fölen växer och ser fina ut. Wamira är inseminerad med Caracas så nu hoppas vi på två fina föl även nästa år. Våra två 2-åringar har fått prova på att löshoppa igen efter sommaruppehåll, de gjorde det väldigt bra. Båda är till salu om någon letar lovande unghäst.

Vi har också en ny hästskötare sedan ett par veckor tillbaka. Välkommen Nova!

Bon Claire! 

 

Juni

27 Jun 2022

Midsommarhelgen var otroligt varm, både vi och hästarna blev nog lite tagna av den plötsliga värmen.

En liten summering av de senaste veckornas händelser;

Sista helgen i maj åkte jag med Valerie till Sundbyholm och red en 140-klass. Hon hoppade väldigt fint och det blev felfritt med en tid som räckte till vinst! Valerie har gjort otroligt fina resultat hela våren, med bl.a. tre segrar och flera andra placeringar. Nu har hon fått en liten tävlingspaus och ska få komma ut och hoppa lite större igen i augusti förhoppningsvis.

På tisdagen efter tävlade vi på Rekasta där Somerton gjorde sin första start hos oss. Han skötte sig väldigt bra och det ska bli roligt att jobba vidare med honom, tror att han kan bli en väldigt fin häst när han får lite mer styrka och rutin. 

I början av juni fick vi ytterligare en ny häst i stallet, ett 5-årigt sto e. Frontier Ask. En väldigt fin och talangfull häst som ska vara här en period framöver och förhoppningvis komma ut på några tävlingar också.

I mitten av juni besiktigas Alf och flyttade till sitt nya hem i Sigtuna. Vi tror att han kommer få det toppen där och önskar nya ägarna lycka till! Han är en väldigt snäll och trevlig häst, så det blir lite tomt i stallet efter honom. 

Den 18 juni var vi hos Schultz och tävlade, alla hästar hoppade strålande. Somerton var felfri i 1m, 5-åringarna Hedda och Action hoppade båda felfritt i 120 och Kurre slog äntligen till med en felfri 130 efter flera rundor med 4 fel. Greta avslutade dagen med en vinst i 130. Extra kul när arrangören ordnar fina priser; 3000 kr och en hotellövernattning i förstapris i en 2* 130 är verkligen inte illa. Nu har femåringarna och även Kurre fått lite semester.

Den 21 juni fölade Wamira! En vecka tidigare än planerat, så vi blev lite överraskade. Men allt gick bra och det blev en fin liten hingst e. Warrant - Indoctro. Samma stam som Gittans föl alltså. Gittan är nu ombetäckt med Monte Bellini och även Wamira ska vi snart betäcka om, där har jag dock inte helt bestämt hingst än. 

Wamira har fölat!

 

Maj

26 May 2022

Veckorna rullar på i snabb takt och vi har hunnit avverka en hel del tävlingar; hos Schultz, Sundbyholm, Norrköping och Rekasta. Hästarna har hoppat bra och har tagit en del placeringar. Valerie har fått kliva upp i 140 igen, det var nästan ett år sen sist. Det blev en 2a placering på Sundbyholm och sen har hon gjort ytterligare några fina rundor med 4 fel, hon känns väldigt stabil på den höjden nu. 5-åringarna Hedda och Action har debuterat 120 med fina rundor och i veckan fick även 4-åringarna Hero och Helix göra sin första tävling. Båda gjorde det bra med varsin felfri runda, så nu väntar lite sommarlov för dem. 

Gittan har fölat! Den 12 maj kom ett fint stoföl e. Warrant. Allt gick bra och nu väntar vi bara in Wamira som ska föla lite senare i juni.

Vi har en ny häst i stallet också, Somerton är 6 år e. Somersby - Levisto och ska vara här ett tag framöver för träning och tävling.

Gittans föl e. Warrant

April

10 Apr 2022

De senaste veckorna har varit ganska intensiva. Helgen efter Högbo åkte vi ner till Kungsbacka med Greta för att rida finalen i ATG riders league. Finalen skulle egentligen gått i Scandinavium men eftersom det blev inställt blev det i Kungsbacka istället. Greta gjorde en fin och felfri runda i finalen och vi lyckades ta oss vidare till kvällens omhoppningen. Det var ett starkt startfält med många väldigt snabba ekipage. Vi fick till ytterligare en felfri runda och även om vi inte var så jättesnabba så blev det tillslut en 3e plats. Väldigt nöjd med Greta och resultatet, det är ju också väldigt fina prispengar i ATG klasserna vilket såklart är ett plus när man åkt långt. På söndagen startade vi GP klassen i 145, Greta gjorde ytterligare en superfin runda med endast ett lite nedslag ut ur kombinationen. Så nöjd med henne. 

Helgen efter var det dags för stallets övriga hästar att få lufta sig i Lurbo. Femåringarna Hedda och Action var båda felfria i 110. Alf och Kurre gjorde varsin bra runda med ett ner i 120 resp 130. Valerie gjorde ytterligare en felfri runda i 130 och blev 4a.

Helgen därpå var lite lugnare med öppen bana här hemma. Nyttigt för våra 4-åringar att träna på. De gjorde det bra, så snart tror jag att de är redo att lämna gården :)

Förra helgen tävlade vi på Strömsholm och red första omgången av elitallsvenskan. Greta gick lagklassen och gjorde en fin och felfri runda. Övriga i laget gjorde också fina rundor och Jump Club slutade på en 3e plats. Valerie startade sedan en 135-klass där hon var snabb och felfri och tog årets andra seger. Felfri i alla starter i år hittills så det känns som att hon gjort en bra comeback efter en segdragen sårskada under hösten. 

Denna helg är tävlingsfri då jag varit nere på en snabbvisit på Flyinge för att presentera en del av det forskningsarbete jag arbetar med för SWBs domare. Nästa vecka väntar årets första utomhustävling, vi får hoppas att de senaste dagarnas snö hinner smälta bort!

Greta i Kungsbacka!

Foto: Roland Thunholm

← Äldre inlägg