Borås

Nu är tävlingssäsongen igång igen och vi har hunnit med två tävlingar så här långt med Valerie och Kurre. De fick starta upp på Strömsholm för ett par veckor sedan och Valerie hoppade väldigt fint i 140 med ett litet nedslag i omhoppningen. Kurre var lite spänd som han ofta är när han inte varit ute på ett tag och hade ett ner i 130. Denna helgen var vi i Borås och red ATG riders league. Båda hästarna gick kvalet där Valerie var placerad och kvalade in till lördagens final. Även Kurre hoppade fint med ett ner i omhoppningen. På fredagen debuterade han 140 och gjorde det väldigt bra, två ner på rutinkontot men kändes ändå enkelt för honom. På lördagen gick han en 130 och var felfri. Valerie hoppade fint i ATG finalen men vi fick tyvärr en bom i insprånget till kombinationen, så ingen omhoppning denna gång.

Stallets yngre hästar jobbar på här hemma och ska få komma ut på tävling om några veckor. Greta har varit på återbesök och allt såg fint ut, så nu är hon på gång igen och ska förhoppningsvis börja tävla till utomhussäsongen, vi skyndar långsamt. 

Just nu är jag på sluttampen med mitt licentiatprojekt vid SLU och kommer att hålla mitt seminarium i april. Efter det kommer jag att ha möjlighet att ta emot hästar och ha träningar i lite större utstäckning igen, välkommen att höra av dig vid intresse!

13 Feb 2023