Februari

Än är det fortfarande vinterväder ute, men vi har hunnit med två tävlingar i år. I slutet av januari tävlade Greta på Strömsholm där hon gick ATG klasserna. Hon inledde säsongen på bästa sätt, med ett felfritt kval och sen en felfri runda i fialen där hon blev 2:a i sitt heat. Vi kom vidare till omhoppning och var då felfria igen och slutade på en 4:e plats. Vi har inte startat några andra kvalomgångar i ATG denna säsong, men poängen räckte ändå till en finalplats i Kungsbacka v.10.

De andra hästarna tävlade i Lurbo två veckor senare. De nyblivna 5-åringarna Hedda och Action utvecklas fint och båda var felfria i 1 m, deras första inomhusstart. Kurre hoppade också fint och var felfri i 120, så när som på ett tidsfel. Valerie gjorde sin första tävling på länge, och kändes väldigt glad och taggad. Hon gick också 120, lite lågt tyckte hon, men var felfri och placerad. Alf har också varit med, han är ju lite spänd av sig på bortaplan men gjorde godkända rundor i 110 och 120 på söndagen.

Canvas Lane är nu såld och ska fortsätta sin avelskarriär på annat håll, vi önskar lycka till och ser fram emot att följa hennes framtida avkommor. Är väldigt glad över att ha kvar hennes fina stoföl från förra året.

I helgen har 5-åringarna varit iväg på öppen bana och de skötte sig fint. Vi har också haft löshoppning med ett gäng hästar, både utifrån och egna. Våra 2-åringar har fått prova på och gjorde det väldigt bra. Snart är även 3-åringarna som vi jobbar med inridna och klara. 

Canvas Lane är såld!

21 Feb 2022