Isak såld

I helgen har vi vinkat av fina Isak, som nu är såld och har flyttat till sitt nya hem i Norrköping. Vi önskar nya ägaren lycka till i fortsättningen! Vi är också klara med den 13e och sista inridningshästen för säsongen. Det var Cashmir, en dotter till min egen Canvas Lane. Hon var lika snäll som de andra som vi jobbat med, så nu kan vi pusta ut och ge oss själva en klapp på axeln :)

Magarna växer på våra avelsston och nu är det inte långt kvar för Gittan och Canvas Lane som båda är beräknade till början på maj. Vi får hålla tummarna för att allt går bra! Nu är det snart äntligen dags att starta tävlingssäsongen på nytt och vi ser fram emot att tävla hos Enköpingsnäs och på Sundbyholm under de kommande veckorna.

En annan nyhet är att jag från och med 1 april har börjat en tjänst som forskarstudernade vid SLU. Det är ett licentiatprojekt på två år och handlar om selektionsstrategier inom SWB. Det känns kul att få återuppta mina agronomkunskaper och det ska bli ett spännande projekt att jobba med. Jag kommer framöver därför inte ha så mycket tid för att ta emot hästar för utbildning, utan jag kommer främst att fokusera mina egna tävlingshästar. Har du en lovande unghäst och söker ett långsiktigt samarbete är du självklart välkommen att höra av dig!

 

Isak är såld!

12 Apr 2021