Jälla mm

I helgen var det tävling på Jälla på programmet för sju av stallets hästar. Balou och Casilou hoppade felfritt i 1m och Casilou debuterade sedan 110 på ett bra sätt. Valerie och Tino hoppade också bra i 110, tyvärr hade båda ett ner på sista hindret. Dimorete har hoppat fantastiskt och var felfri och placerad i sin första 120 avd A och gjorde en jättefin runda i 130, tyvärr med ett nerslag. Gittan gick tävlingens högsta klass, Jälla Grand Prix med en bil i första pris. För två år sedan vann vi bilen och förra året var vi tvåa. Gittan hoppade fantastiskt och var felfri både i grunden och i omhoppningen, tyvärr var vi två hundradelar (!!) långsammare än segraren. Så det blev en 2:a plats även i år.

Vi har även fått en ny häst i stallet, Cairo är en 11-årig valack e. Numero Uno - Indoctro och har tävlat upp till 140. Han ska vara här under en lite längre period för träning och tävling, ska bli väldigt roligt att få jobba med honom!

Natten till igår fölade äntligen Wamira också! Det blev en fin liten hingst, med stammen Cristallo II - Indoctro. Vi funderar på ett bra namn på C!

Wamira fick en skimmelhingst!

17 Apr 2018