Juli

Nu har de flesta av stallets hästar fått semester och det blir lite paus även för oss. Sista helgen i juni visade vi våra två treåringar på unghästest. Bon Action, som hoppat så fint hela våren, blev tyvärr ganska spänd och poängen blev därefter. Tråkigt, när vi vet hur bra han kan hoppa. Hedda var däremot lite väl taggad och tyckte det var en bra idé att testa att gå på studs... Trots det klarade hon hindrena lekande lätt och fick 8,5-8 för sin hoppning. Dock ynka 0,5 poäng från diplom. Båda hästarna gjorde väl godkända ridprov. Tack till mitt superteam som gjorde dagen möjlig!

I helgen som var tävlde vi i Hallsta med Kurre och Greta. Kurre gjorde sin första start sedan februari genom att debutera 110, vilket han gjorde bra! Ett litet nerslag på 2an men annars hoppade han fint och avspänt. Greta var lite trött, med hoppade ändå en felfri runda i 135.

I övrigt ägnar vi oss mest åt att tvätta stall och måla hinder, samt åka till seminstation. Tre ston betäcker vi i år, så det blir några vändor dit. 

Kurre i sin 110- debut!

7 Jul 2020