Nya hästar mm

Förra veckan var vi ner till Flyinge för sista uppsuttna utbildningsträffen, Greta och Tino var med denna gång och de skötte sig fint. Nu är det bara en gång kvar och det blir under Breedersveckan då vi har avsutten träff. Då kommer även Greta följa med och gå 5-års Breeders. Quitano var också kvalad, men kommer inte tävla. Han drabbades för några veckor sedan av ett svårt kolikanfall och fick buköppnas. En stor del av tunntarmen hade gått ut genom ett anatomiskt hålrum i buken, vilket är mycket ovanligt. Vi är glada att han överlevde! Nu väntar en lång rehab för honom innan han är tillbaka på tävlingsbanan. 

Några hästar har flyttat och några nya har tillkommit sista veckan. Fina treåringen Canvas Lane (e. Canvas Plus) är färdiginriden och har flyttat hem igen. Hon fick äran att vara med på bild i två reportage om unghästutbildning som Equipage var här och gjorde. De kommer att publiceras i tidningen höst och i början av nästa år, håll utkik! Miracle har också flyttat hem efter några månader hos oss. Idag besiktigades också Paula så nu har även hon flyttat. Vi önskar lycka till i fortsättningen med dessa hästar! Vi har fått hit en ny försäljningsponny, Herkules, som tävlat upp till msv klass. Vi har också fått en ny 6-åring, Je t'aime Balou (e. Balitmore-Robin Z) som ska vara här på utbildning under en period. Dessutom är fina Lövstahingsten Conthallon Rouge tillbaka i stallet.

I söndags var vi på tävling på Jump Club med Gittan, Greta och Jadie. Alla hoppade fefritt! Jadie var 6a i 110, hennes första tävling på länge. Greta var felfri i 120 och är nu färdigkvalad till Elmia. Gittan avslutade med en 4:e placering i 130. I helgen åker vi till Strömsholm och känner på att tävla inomhus igen. 

Canvas Lane är färdiginriden

5 Sep 2017