Juni

Nu var det ett tag sedan jag skrev här sist, men det har som vanligt hänt en hel del! Bon Casilou har fölat och det blev ett fint tecknat fuxsto e. Heartbeat. Det är tredje generationens Bon-häst som föds här, mormor är Bon Jade. Nu väntar vi bara på Caprice, som ska föla i början av juli. Wamira har vi i år betäckt med Cristallo II och hon är nu konstaterat dräktig på 28 dygn. Bara att hålla tummarna för att resten går bra också.

Dimorete och Quitano har varit på Strömsholm och tävlat på gräsbanan. De hoppade jättefint, båda var felfria i 120 respektive 130 de två första dagarna. Sista dagen tröt orken lite för Quitano och Dimorete fick ett förargligt nedslag på en annars bra runda. Nästa tävling blir på Jump Club om ett par veckor och sedan väntar Falsterbo.

Dimorete på Strömsholm

Ponnyn Agra är nu färdiginriden och har fått flytta hem igen. Vi önskar lycka till i fortsättningen! Vi har också fått en ny häst i stallet, Rooibos Roc är en 7-årig valack e. Hellrik och ska vara här på utbildning i några månader. Välkommen!

I fredags var vi med om en tråkig händelse då vi hade inbrott i vår sadelkammare och fick fem sadlar stulna. Så tråkigt och obehagligt! Vi får vara glada att i alla fall hästarna mår bra. Även våra grannar hade inbrott och fick tre sadlar stulna, så var observanta ni som bor i trakterna!

12 Jun 2017