Maj

Den 12 maj fölade Gittan, exakt samma dag som förra året. Allt gick bra och vi kunde välkomna en liten hingst e. Monte Bellini - Indoctro. Han är full av energi och ser väldigt fin ut.

Femåringarna Hero och Helix har debuterat 120 på Rekasta och gjorde det väldigt fint. Hero var felfri och Helix hade en liten tå på sista hindret. I helgen har vi varit och tävlat på Schultz och hästarna har hoppat bra. Hero hoppade strålande och var felfri i 110 och satte sen ytterligare en nolla i 120. Helix hoppade också fint med en felfri i 110 och en bom ner i 120. Han har en stor galopp och  behöver fortfarande lite arbete innan han är stark nog att komma ihop sig i kroppen. Valerie gjorde en fin runda i 140 men fick ett litet förargligt pet ut ur kombinationen. Kurre har hoppat väldigt fint i helgen, riktigt sansad för omväxlings skull. Felfri i 130 och sedan gick han felfritt även i 140. Hans andra utomhusstart på höjden, så väldigt kul att han gör det så enkelt. Greta har fått komma igång lite lätt och hoppat ett par rundor i 120 felfritt.

Vi har ett par nya treåringar i stallet också sedan några veckor tillbaka. Great Expectation (e. Crown Z) och Cointreau (e. Suarez) som båda är här för inridning. Välkomna!

 

23 May 2023