Mot Falsterbo!

Imorgon bitti åker vi mot Falsterbo med Quitano och Dimorete, ska bli väldigt roligt. Håll tummarna för oss! Hästarna genrepade på Jump Club förra veckan och vi har vi även varit där och hoppat på gräset som förberedelse. Även Gittan var med och tävlade på Jump Club vilket var första tävlingen på ett litet tag för henne då vi haft paus för embryotransfer. Hon hoppade strålande i 140 och satte en felfri grundomgång. I omhoppningen hade vi snabbast tid men tyvärr föll sista hindret, så det blev en 6e plats. 

Stallets yngre hästar Valerie, Tino, Classic och Coco har fått lite semester och smälter vårens lärdomar på betet. Även Laban och Lillis har flyttat hem till sina ägare för lite vila. Vi har istället några nya hästar i stallet - Mirre, Lane och Cindy. Välkomna! Även fina Lövsta-hingsten Conthallon Rouge har varit här på lite träningscamp mellan sina betäckningar. En väldigt härlig individ som är rolig att jobba med!

Conthallon Rouge!

Nu har också Caprice äntligen fölat! För en vecka sedan fick hon ett fint hingstföl e. Armitage. En helbror till Bon Attitude alltså. 

Caprice med sitt hingstföl, fjärde hingstfölet på raken!

 

7 Jul 2017