Påsk!

Under påskhelgen har vi varit i Högbo och tävlat igen och hästarna har hoppat bra. Femåringarna gick 110 och Valerie gjorde ännu en felfri runda och Constantino hoppade också fint med ett ner. Quitano var felfri i 120 och gjorde på söndagen sin första 130 sedan Falsterbo. Det blev ett ner men det räckte till pris. Dimorete hoppade felfritt i 120 och debuterade sedan 130 även det felfritt. Guldstjärna till henne! Gittan gick 140 på lördagen och vi fick till en snabb och felfri runda och tog hem segern med drygt 3 sekunders marginal! Kul! Hon gick sedan 145 klassen på söndagen och hoppade fint även då, dock med två ner. I helgen åker vi till Södertälje och rider allsvenskan, det ska bli roligt. 

Förra veckan var vi också i Enköping då Sylve och Angelica Augustsson Zanotelli höll clinic. Väldigt glad över att jag fick möjlighet att vara med tillsammans med Gittan och det blev en rolig och inspirerande kväll. Angelica red också Quitano på clinicen, väldigt kul att få se en annan ryttare rida honom! 

Nu är Contessa "Kexet" färdiginriden ovh har flyttat hem och istället är hennes mamma Cryptonit tillbaka i stallet för försäljning.

Gittan vann 140!

2 Apr 2018