September

Hösten börjar närma sig och vi har tagit in hästarna från betet och ska snart sätta igång med de yngre hästarna. Min uppfödning Carat startade vi med lite tidigare och han är nu färdiginriden och har dessutom blivit såld. Han behövde dock inte flytta så långt då det är min brorsdotter Lovisa som tar över honom nu.

Förra helgen var vi i Tierp och tävlade. Fyraåringarna gjorde debut på tävlingsbanan med godkända rundor. Valerie gjorde sin första start sedan uppehållet och vann 120-klassen. 5-åriga Caruccio debuterade 120 och gjorde en godkänd runda med 4 fel. I lördags var vi på Sundbyholm där Valerie var felfri igen och placerad i 130 och Greta knep en placering i 140-klassen. I helgen väntar tävlingar på Schultz Arena igen. 

Vi har också ett par nya hästar i stallet; Luna är tillbaka efter lite semester och vi har också en 2,5-årshingst för inridning. Phil Live F, e. Clarimo. Välkommen! Vi säger också välkommen till Sandrine, vår nya hästskötare och som flyttat hit med sin unghäst Chivas. 

Carat är såld och har flyttat till Lovisa

8 Sep 2020