Sundbyholm, Norrköping mm

Nu har vi kommit igång ordentligt igen efter en liten sommarpaus. I augusti tävlade vi på Sundbyholm två helger och sedan har vi även varit på Rekasta och hos Schultz. Hästarna har hoppat bra, Valerie var bl.a. 3:a i 140 första veckan och sen även felfri och placerad i 140 veckan därpå på Sundbyholm. Kurre hoppade felfritt i både 135 och 140 på Sundbyholm och Greta har gjort tre starter i 130 och varit felfri i samtliga. Hero och Helix har startat några 120 med felfria rundor och båda är nu färdigkvalade till Elmia senare i höst, kul! Action har också gjort ett par starter i 120 med felfria rundor. Förra helgen var vi i Norrköping med Kurre och Valerie. Kurre var lite uppvarvad i början av helgen men gjorde ändå en fin 140 med en bom ner. Sista dagen var han mer avspänd och hoppade riktigt fint, det blev felfritt och en placering i 135. Valerie startade två 145-klasser. Hade en bra känsla första dagen men två bommar trillade tyvärr. På söndagen kändes hon jättefin och vi var nära att sätte en nolla, men ett litet nedslag gjorde att vi missade segern. Det blev ändå en fin 4e plats, Valeries första placering i svår klass. 

Vi har några nya inridningshästar i stallet som vi börjat jobba med, välkommen Bonnie, Arraton och Gösta. Även 4-åriga Paisley är tillbaka i stallet sedan en tid tillbaka. I veckan har vi vinkat av fina Eevee, som nu är såld och har flyttat till sitt nya hem i Norrland.

Våra ungston på betet har fått komma in igen och senare i höst ska vi börja med dem också, det är tre ston som blir 2,5 år nu. Vi kör nu igång med både löshoppning, öppen bana och hoppträningar igen, välkommen att anmäla!

Eevee är nu såld.

11 Sep 2023