Uppdatering!

Så mycket till sommar verkar vi inte få i år, men det är ju i  alla fall ett ganska behagligt ridväder! Vi har hunnit med att tvätta och skura stallet och en del andra sommarsysslor. Vi har också haft ett par konvalescenshästar här, som vi ofta har på sommaren. Mina unghästar har fått komma igång igen efter några veckors ledighet och snart är det dags att äntra tävlingsbanan igen. Igår var vi med Bon Quitano på Myrsjö Gård som anordnade domarträff och sambedömning för SWBs domarkår. Vi och ett par andra ekipage hoppade en bana ungefär som på kvalitetsbedömningen och domarna diskuterade bedömning, poäng och annat. Intressant att lyssna på!

Bon Quitano på Myrsjö

Vi har också varit på seminstationen med våra avelsston och fått både roliga och tråkiga besked. Den glada nyheten är att Caprice nu är konstaterat dräktig (30 dygn) med Armitage! Ska bli mycket spännande. Den tråkiga nyheten är att Wamira på sin 45-dygns koll visade sig vara tom. Väldigt trist! Det fanns i alla fall tid för att göra ett försök till, så nu är hon återigen inseminerad med Kannan och vi kan inte göra annat än att hoppas att det går vägen.

Vi har även införskaffat oss en ny lastbil och säljer nu vår gamla. Så om någon är intresserad av en pålitlig Volvo F6 (med bodel och plats för 4 hästar) är det bara att höra av sig! Jag har också hunnit med att ta BE-körkort, kan ju vara bra att ha det också :)

26 Jul 2015