Utomhussäsong

Nu har utomhussäsongen dragit igång på allvar och vi har varit några vändor på Sundbyholm och igår även på Jump Club. Vädret har varit väldigt varierat - ena dagen soligt och varmt och nästa blåst med snö i luften.. Hästarna har hoppat bra, det tar alltid någon tävling att ställa om sig till utomhusridningen. Gittan var 4:a i en 130 och hoppade även fint i 140 med snabbast tid, tyvärr föll sista hindret. Greta hoppade två felfria 110 på Sundbyholm och debuterade 120 på Jump Club, felfritt och första Falsterbo-kvalet fixat. Quitano har haft ett par bommar ner i sina starter på Sundbyholm med gjorde en jättefin, felfri runda i 130 igår och fixade också ett Falsterbokval. Bon Valerie gick unghästtest på Strömsholm i fredags och hon skötte sig väldigt bra. Tyvärr var inte domaren så imponerad och poängen blev bara 7-7 i hoppning. En liten besvikelse då den hästen är så fin! Igår debuterade hon 1 m lekande lätt på Jump Club, felfritt. 

Paula´s Star har flyttat hem till sin ägare en stund och istället stallkamraten Grace Anatomy kommit hit. En kär gammal bekantskap då hon var här på utbildning i vintras.

Idag har vi varit på seminstationen för första gången för i år. Wamira var redo att insemineras och valet föll på Cristallo II. Bara att hålla tummarna!

Quitano felfri i 130!

10 May 2017