Updates

Nu har det varit lite dålig uppdatering här, men det har som vanligt varit full fart! För två veckor sedan åkte jag och Monica på en studieresa till Danmark som SWB anordnade. Vi gjorde besök på både Stutteri Ask och Blue Hors. Två väldigt imponerande och otroligt välskötta anläggningar båda två, särskilt Blue Hors var verkligen mäktigt. Vi besökte sedan även Odense Horse Show där vi såg både GP-hoppning och världscupdressyr där flera svenskar var i topp. På kvällen såg vi även ett shownummer med bla Lorentzo som visade upp frihetsdressyr med sina lusitanos. Otroligt imponerande!

I söndags bar det av ner till Flyinge för fösta utbildningsträffen med distansutbildningen som jag nu har börjat. Quitano och Dimorete var med och första dagen red vi dressyr för Olof Axelsson och andra dagen hoppade jag Quitano för Maria Gretzer medan Dimorete gjorde ett konditionstest där vi mätte laktatnivåer i blodet. Det blev två intressanta dagar och man har med sig lite nya saker hem att jobba vidare med.

Efter nästan två år har nu vår bästa Lina slutat  hos oss. Vi säger tack och önskar lycka till med allt i fortsättningen Lina! Istället har nu Sara flyttat hit och börjat hos oss. Hon har med sig en egen häst och kommer vara här på heltid. Välkommen!

Vi har även två nya treåringar i stallet, det är All Diamond (e. Diamant de Revel - Alligator Fontaine) och Grace Anatomy (e. Heartbeat - Cardento). Båda är visdade på treårstest med fina poäng och det ska bli väldigt roligt att få fortsätta att jobba med dem!

 

4 Nov 2016