Norrköping mm

Förra helgen var vi och tävlade i Norrköping med Hard to get of Beauty och Bon Quitano. Båda hästarna hoppade bra, Gittan var trea i en 135-klass och hoppade även fint i 140 men tyvärr med två bommar ner. Quitano startade 120-klasser hela helgen och börjar kännas riktigt stabil på den höjden nu. Vi missade finalen efter ett förargligt pet på sista hindret i lördagens klass, men kunde sedan avsluta med en snygg nolla på söndagen.

Quitano!

I månadags var jag i väg till Strömsholm för att avlägga C-tränarexamen. Det blev en lång dag med både teoretiskt och praktiskt prov. Nu är det bara att vänta några veckor på "domen". 

Vi har också fått en ny häst i stallet, nämligen Pastora som ska var här för utbildning under en period. Välkommen! Idag har också söta Payback Time flyttat hem igen. Vi önskar lycka till med henne i fortsättningen och hoppas få se henne på tävlingsbanan nästa år.

Kan också berätta att jag i höst kommer börja Flyinges vidareutbildning för unghästutbildare. Det är en ettårig utbildning som går på distans med ett antal träffar på Flyinge. Med i utbildningen ska man ha fyra hästar i ålder 2,5-6 år där årgångschampionat ska vara målsättningen. Jag söker nu efter ytterligare 1-2 hästar som kan passa till utbildningen. Hästarna ska helst ligga i fas med sin ålder och får gärna vara mellan 4 och 6 år. Har du en häst som skulle kunna passa får du gärna höra av dig! :)

/2016-07-09-13-52-34.jpg

Goa "Payback Time" (e. Contant Q) har flyttat hem

11 Sep 2016